Kampanje

Kampanje fra Vikan Elektro

Prisene gjelder for standard installasjoner i Oslo området, og ved bestilling før 31.12.2021. Inkludert ett oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.
850 kr/m2 inkl. mva.

Varmefolie

Ferdig lagt varmefolie m/6mm depron, gulvføler og standard Elko termostat klart for parkett/laminat. Tilkobles eksisterende kurs i rom.

Prisen forutsetter at det er klart for legging av varmefolie når vi kommer, og at kurs har kapasitet med kabel fram til rom. Åpen forlegning i kanal langs vegg. Regulator plasseres i påveggskappe sammen med lysbryter til rommet.

Vi kan om ønskelig tilby komplett løsning med parkett/laminat.

8.990 kr inkl. mva.

Sikringsskap

Utskifting av gamle sikringer til moderne jordfeilautomater i eksisterende sikringsskap. Tilbudet inneholder 1 stk. hovedsikring, 1 stk. overspenningsvern, inntil 8 stk. jordfeilautomater 10-25A samt godkjent avdekning i skapet.

Prisen forutsetter at eksisterende målersløyfe kan benyttes. Eventuelle avgifter til nettleverandør er ikke inkludert i prisen.

Vi kan om ønskelig tilby utskifting av selve sikringsskapet med nytt.

14.500 kr inkl. mva.

Elbillader

Ferdig montert Easee elbillader for elbiler montert på vegg i henhold til IEC 61851 og nye forskrifter. Type 2 uttak, 230V med 1 fase sikring 10-32A og ladeeffekt 2.3-7.2kW. Inkludert jordfeilvern med DC-beskyttelse i henhold til NEK 400:2018. Inntil 20m kabel fra sikringsskap.

Det tas forbehold om at det er plass og kapasitet i sikringsskapet, eventuell graving er ikke medtatt.

Vi har også svært gode priser på ferdig montert 3-fase 32A 230/400V elbillader pakker.

Fra kr 2.500 inkl. mva.

Elkontroll bolig

Gjennomgang av ditt elektriske anlegg med tilstandsrapport med forslag til utbedringer. Eventuelle avvik klassifiseres etter alvorlighetsgrad med forslag til utbedring. 

Sjekkliste ved elkontroll:

  • Sikringsskap

  • Jording

  • Elektrisk utstyr

  • Dokumentasjon